Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΕΚΦΡΑΣΗΣ


Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 14 & 15 Ιανουαρίου 2012
Ώρες: 12-4μμ (8 ώρες)

Τόπος Διεξαγωγής Εργαστηρίου: Ελληνικό Ωδείο (παράρτημα Χαλανδρίου -Ψυχικού), Αποστολοπουλου 64, τηλ. 210 6724052, Δευτέρα ως Παρασκευή 3-8μ.μ.

Πληροφορίες-Εγγραφές:  210 6724052, Δευτέρα ως Παρασκευή 3-8μμ (εκτός διαστήματος εορτών)

Εισηγήτρια:
Ευαγγελία Παπανικολάου, ΜΑ, Μsc, FAMI

Περιεχόμενο και στόχοι:

Το εργαστήριο περιλαμβάνει ασκήσεις αυτοσχεδιασμού φωνής, ασκήσεις φωνής και σωματικής κίνησης, όπως και ατομικές και ομαδικές ασκήσεις ψυχοδυναμικού ή δημιουργικού χαρακτήρα με κύριο εργαλείο τη φωνή. Στόχος η απελευθέρωση οποιουδήποτε εσωτερικού, συναισθηματικού μπλοκαρίσματος καθρεφτίζεται στη φωνή μας, η συνειδητοποίηση των ικανοτήτων και αδυναμιών της και η ενδυνάμωσή της καθώς και η αντιμετώπιση δυσκολιών που σχετίζονται με την εκφορά λόγου ή με το τραγούδι. Οι στόχοι είναι ανεξάρτητοι από οποιαδήποτε εξειδικευμένη τεχνική φωνητικής. 


Σε ποιους απευθύνεται:

• Σε εκείνους που χρησιμοποιούν επαγγελματικά τη φωνή τους ως μέσο έκφρασης (τραγουδιστές, ηθοποιούς, παιδαγωγούς, στελέχη επιχειρήσεων, κ.α. ) και που επιθυμούν να αποδώσουν εκφραστικά καλύτερα
• σε επαγγελματίες ειδικούς φωνής (λογοθεραπευτές, καθηγητές τραγουδιού, κ.α.)
• σε αθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα εκφοράς λόγου
• σε όσους γενικότερα θέλουν να αποκτήσουν καλύτερη επαφή με τη φωνή τους.

Κόστος:  80€

Οι συμμετοχές είναι περιορισμένες. Για κράτηση θέσης, απαραίτητη η τηλεφωνική επιβεβαίωση έως 12 Ιανουαρίου το αργότερο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου